dimensions

music photos video forum links facebook youtube


news

9.4.2024


1.6.2024 - JEŠTĚDSKÁ ODYSEA 2024

sportovní areál Vesec

Letos se staneme součástí tohohle legendárního festivalu, kde postavíme stage spolu s Mozkocuc.
Víc info na jestedska-odysea.cz/
událost: facebook


8.2.2024


22.3.2024 - DIMENSIONS 15 years anniversary

Slavíme! Už je to 15 let, co si banda ještěrů splnila sen a pořídila první třísky, který odborně zapojovala pěkně z noťasu 3,5 mm jackem. Od tý doby jsme samozřejmě značně pokročili a zapojujem to přes 6,3 mm jacka neasi. Naše první mejdany se nesly v duchu punku co se techniky týkalo a samozřejmě rytmu řádný rychty. Ovšem zavdali jsme příležitostně i karnevaly, travesti párty a ujetý diskotéky, na kterejch bejval našvihanej parket a všechny to bavilo. Proto připravíme v Argonautu dvě stage, nahoře čekej tekno všemožných stylů, jak je u nás zvykem. Na spodní stage přijala pozvání legendární Uršula Zlověstná a.k.a. Radajja, která na žádný diskošce nemohla chybět a se kterou zavzpomínáme na doby Barandova, Mjuziku, Tortugy a dalších. Tahle zvrhlost se potom ještě zvrhne v elektro, breaky, minimal a další pohodičku.
Pozvání přijali taky naši většinou místní fellas se kterými jsme hrávali nebo hrajem do teď. DJs se pravděpodobně různě prostřídají na obou stagích. Line up bude.

Bude taky nějakej merch a budou trika! Venku oheň a fireshow.
Jelikož máme Argonauta plně k dispozici, připravíme úplně nahoře lehčí výstavu s malým kvízem, jehož výherce získá od nás zmíněný tričko.

DJs:
Lobotomikk (Mozkocuc)
SPN (Granko)
Clinic (Virtual Brain)
Hajnator (Experimental Cabaret)
ER-HA Factor live (Depo 274)
Vítr (Depo 274)
Uršula Zlověstná (Disco Legend)
Dimensions DJs

VJs:
MOU (Mozkocuc)

událost: facebook